Eurogamer.nl

Dead Space 3 krijgt microtransacties voor het upgraden van wapens

Demo van de game nu te downloaden.

Dead Space 3 bevat een microtransactiesysteem waarmee je upgrades voor je wapens kan kopen tegen betaling van 'echt' geld. Daar kwam Eurogamer achter tijdens een speelsessie, waarna Visceral Games dat bevestigde.

De survival horror game kent een uitgebreid craftingsysteem. ZO kun je compontenten verzamelen om je wapens sterker te maken. Maar als je daar geen zin in hebt, dan kun je ze ook in pakketjes kopen op de Xbox Live Marketplace of the PlayStation Store.

Visceral Games benadrukt wel dat dit helemaal optioneel is. Je kan de items ook in-game verdienen tijdens het spelen, het duurt dan alleen wat langer.

Een demo van Dead Space 3 is sinds kort te downloaden. De game zelf komt op 8 februari uit.

ds3
ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.