Eurogamer.nl

GTA V pre-order voor PC duikt op op Franse Amazon

Dan toch?

Sinds kort kan je op de Franse versie van Amazon een pre-order plaatsen voor de PC-versie van Grand Theft Auto 5. Tot zover had ontwikkelaar Rockstar enkel versies voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 aangekondigd.

Het zou natuurlijk om een fout kunnen gaan van de winkel zelf, maar in het verleden zijn al meer games via de Franse divisie van de webshop gelekt. Rockstar heeft nog geen antwoord gegeven omtrent deze zaak.

De fans zelf zitten ook niet stil. Ondertussen werden er al meer dan 142.000 virtuele handtekeningen verzameld die Rockstar smeken om alsnog de PC-versie van GTA V officieel aan te kondigen. De baas van het bedrijf, Dan Houser, vertelde vorig jaar nog dat ze geen enkel platform willen uitsluiten, inclusief PC, maar dat het bedrijf zeker wil zijn dat er een markt voor het spel is.

Grand Theft Auto 5 staat gepland voor release tijdens de lente van dit jaar.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.