Eurogamer.nl

PS3 krijgt Skyrim DLC in februari

Eindelijk!

PlayStation 3 gamers kunnen vanaf vijf februari eindelijk aan de slag met de DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim. Bethesda heeft blijkbaar alle compabiliteitsproblemen tussen de PS3 en de andere versies van het spel weten op te lossen.

Alle drie pakketten (Dawnguard, Hearthome en Dragonborn) zullen tegelijkertijd op de virtuele marktplaats van de PS3 verschijnen vanaf 5 februari en zullen de eerste week aan halve prijs worden aangeboden. Ook de 1.8 update van Skyrim kan eindelijk worden binnengehaald. Deze update voegt onder meer de mogelijkheid tot vechten op de rug van je paard toe.

Ook de PC gamers krijgen vanaf februari toegang tot de Dragonborn uitbreiding die volgens ons de sterkste expansie voor het spel tot nog toe is.

Het is maar de vraag of er nog veel PlayStation 3 gamers zitten te wachten op de drie DLC pakketten die ze bijna een half jaar later ontvangen dan de spelers op de Xbox 360. Toch kan je Bethesda niet verwijten dat ze snel opgeven. De problemen met de PS3 versie van het spel sleepten al aan sinds de release van het spel in 2011, maar lijken nu eindelijk opgelost.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.