Eurogamer.nl

Left 4 Dead 2 Workshop vanaf nu te gebruiken

Zet je schrap voor duizenden nieuwe items en campagnes.

De Left 4 Dead 2 Workshop is uit de bčta-fase en kan nu dus door iedereen gebruikt worden om nieuwe content aan de game toe te voegen. Dat heeft Valve bekend gemaakt op de officiële website van de game.

De Workshop is in-game te vinden, waar je bijvoorbeeld nieuwe voorwerpen en campagnes kan downloaden die door andere fans zijn gemaakt. In de bčta zijn meer dan duizend nieuwe campagnes en duizenden nieuwe voorwerpen, zoals kostuums voor de personages, al voorbij gekomen. Deze worden de komende tijd aan de reguliere Workshop toegevoegd.

Een van de opvallende nieuwe campagnes heet DeathCraft, een map die gebaseerd is op Minecraft. Hoe dat precies werkt, zie je hieronder.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.