Eurogamer.nl

Tecmo Koei kondigt Atelier Ayesha aan voor Europeese markt

Japanse RPG in hart en nieren komt op 8 maart uit.

Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk komt op 8 maart uit in Europa voor de PlayStation 3. Dat heeft uitgever Tecmo Koei bekend gemaakt via de sociale kanalen, waar ook screenshots te vinden zijn.

In eerste instantie leek het er op dat spelers de game zowel in het Japans, als in het Engels konden spelen. Later werd dat rechtgezet: de Europese en Amerikaanse versie krijgen alleen een Engelse stemoptie.

Atelier Ayesha is een Japanse RPG in hart en nieren met een turn based battle systeem, waarbij de focus ligt op 'alchemie.' De personages kunnen met hun speciale krachten gevonden objecten gebruiken om nieuwe voorwerpen te maken of wapens te versterken.

De game kwam vorig jaar uit in Japan en is onderdeel van de Atelier-franchise, die ontwikkeld is door Gust en zijn oorsprong kent op de PlayStation 2. De games zijn met name populair onder de ware Japan, anime en RPG-liefhebbers.

atelier
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.