Eurogamer.nl

Fan maakt hardware omhulsels gebaseerd op Shadow of the Colossus en The Last Guardian

Met tutorial erbij, alsof het niks is.

Reddit-lid 'foxfoxwaltz' heeft in een creatieve bui een PC-speaker omhulsel gemaakt, gebaseerd op het wezen uit Sony's The Last Guardian. De game mag dan wel nog niet uit zijn (als de game ooit uitkomt), dat weerhield hem er niet van de creatie alsnog te maken.

Eerder maakte de uitvinder al een omhulsel voor zijn externe harde schijf, in de vorm van een colossus uit Shadow of the Colossus. Tevens een game van Team ICO. Hij werd gedreven door het feit dat er maar weinig merchandise van de games verkrijgbaar was. Vanuit die gedachte ging hij zelf aan de slag

Hij post zijn creaties met een tutorial, die tevens dienst doet als verkapte making-of. Het verbluffende resultaat zie je hieronder.

ico
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.