Eurogamer.nl

'Ultimate' Far Cry en Splinter Cell bundels online gespot

Gelekt via Britse retailer GAME.

Mogelijk verschijnen er dit jaar twee bundels met compilaties van Far Cry en Splinter Cell. De 'Ultimate Far Cry Compilation' en de 'Ultimate Splinter Cell Compilation' doken op bij Britse online retailer GAME. Ondertussen zijn beide titels weer van de site gehaald.

De Far Cry compilatie zou uitkomen op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Splinter Cell stond alleen gemarkeerd voor PC. Beide titels stonden voor 2013 gepland.

Eurogamer.net speculeert dat de Far Cry compilatie bestaat uit de drie Far Cry games en dat de Splinter Cell bundel enkel de nieuwste games uit de franchise kent: Double Agent en Conviction. Immers, er is al een HD Collection uit van de eerste drie games.

Ubisoft heeft nog niet gereageerd op het lek en de daaropvolgende geruchten.

fc3
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.