Eurogamer.nl

Gerucht: achievements consoleversie Resident Evil: Revelations duiken op

Zogenaamde Unveiled Edition lijkt er aan te komen.

De mogelijkheid op een consoleversie van de Nintendo 3DS-game Resident Evil: Revelations lijkt weer iets groter nu een lijst met achievements is opgedoken. De gamingwebsite Exophase publiceerde de lijst onder de naam Resident Evil Revelations: Unveiled Edition.

Capcom heeft de game nog niet officieel aangekondigd. Deze dook voor het eerst op toen een Koreaans ratingboard de game noemde voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. De lange lijst achievements, inclusief icoontjes, ziet er echter niet erg nep uit.

Resident Evil: Revelations werd goed ontvangen en wordt over het algemeen als beter ervaren dan Resident Evil 6. Op de Nintendo 3DS was de game al speelbaar met twee analoge sticks en zat deze optioneel verpakt met de Circle Pad Pro. De game zou in theorie dus vrij gemakkelijk overgezet kunnen worden.

Resident Evil: Revelations trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.