Eurogamer.nl

Warner Bros. kondigt LEGO Marvel Super Heroes aan

Komt deze herfst uit op zo'n beetje alles.

Warner Bros. heeft LEGO Marvel Super Heroes aangekondigd voor de herfst van dit jaar. De game is in ontwikkeling bij TT Games, die eerder verantwoordelijk was voor de andere LEGO games, met als jongste telg LEGO The Lord of the Rings.

De game krijgt een originele verhaallijn waarin Nick Fury Iron Man, the Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine en andere Marvel superhelden oproept om het op te nemen tegen Loki, bekende kost dus voor fans van (onder meer) The Avengers. Het avontuur speelt zich af in LEGO New York maar ook in de ruimte. Er zijn meer dan 100 personages vrij te spelen, waaronder ook nog Captain America, Black Widow, Hawkeye en Deadpool.

LEGO Marvel Super Heroes komt uit voor de Nintendo Wii U, Nintendo DS en 3DS, PC, PlayStation 3, PlayStation vita en de Xbox 360. PS3,

marvel
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.