Eurogamer.nl

Nieuwe Tomb Raider krijgt multiplayer

Details volgen binnenkort.

Crystal Dynamics heeft bevestigd dat de nieuwe Tomb Raider een multiplayer component heeft. Dit gedeelte is in ontwikkeling bij Eidos Montreal, de studio die eerder verantwoordelijk was voor Deus Ex: Human Revolution.

Het is nog onduidelijk hoe de multiplayer vorm krijgt. Details zijn te lezen in de nieuwste uitgave van het Amerikaanse magazine OXM, dus binnenkort zal er duidelijkheid komen. Eerder was op de website van de retailer GAME te lezen dat je kan spelen als 'Lara's scheepsmaatjes of de piraten van Yamatai (het eiland waarop de game zich afspeelt) in verschillende multiplayer modi.' Die informatie is sindsdien weggehaald en niet meer op de website te vinden.

De nieuwe Tomb Raider komt 5 maart uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Een preview van Eurogamer Benelux lees je hier.

Tomb Raider - Guide to Survival Episode 1

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.