Eurogamer.nl

Eerste beelden The Walking Dead: Survival Instinct tonen stealth

Voorzichtig overleven.

Activision heeft de eerste bewegende beelden van The Walking Dead: Survival Instinct vrijgegeven. De game zit duidelijk nog in een vroeg ontwikkelingsstadium, maar onderstaande video toont wel alvast enkele belangrijke gameplayelementen.

Stealth speelt een grote rol. Zo is te zien hoe de speler voorwerpen gooit om de zombies af te leiden en maakt hij ze ongezien en geluidloos een kopje kleiner. Eerder was al bekend dat de zombies onder andere geur en geluid herkennen. Vandaar dus de bijl, want ondertussen weet iedereen wat er gebeurd als je een geweerschot laat klinken in de buurt van een groep zombies.

Survival Instinct is gebaseerd op de televisieserie die vanaf 10 februari haar derde seizoen voortzet. Robert Kirkman, die verantwoordelijk is voor de comics en nauw betrokken was bij die andere The Walking Dead game, speelt nauwelijks een rol bij de ontwikkeling van deze game. Ondanks dat heeft hij goede hoop dat de game op z'n pootjes terecht komt.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.