Eurogamer.nl

Aankondigingstrailer Lightning Returns: Final Fantasy XIII toont eerste gameplay

Assassin's Creed, ben jij dat?

De eerste trailer van Lightning Returns: Final Fantasy XIII is online gegaan. Hierin is voor het eerst te zien hoe de game te spelen is.

Opvallend genoeg vertoont de game gelijkenissen met de Assassin's Creed franchise. Wat overigens niet geheel toevallig is. De nieuwe, witte outfit van hoofdrolspeler Lightning wappert om haar heen terwijl ze over obstakels springt en van pilaren neerdaalt. De nieuwe mobiliteit is een van de belangrijke nieuwe toevoegingen. Ezio zou er trots op zijn.

Tevens is te zien hoe Lightning in haar eentje vecht. In dit vervolg op Final Fantasy XIII-2 heb je geen teamleden en heb je maar dertien dagen om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat. Volgens ontwikkelaar Square-Enix is het de laatste game met Lightning in de hoofdrol. De game komt in 2013 uit voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Aankondigingstrailer Lightning Returns: Final Fantasy XIII

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.