Eurogamer.nl

Gamer hermaakt klassieke multiplayer maps in Far Cry 3

Onder meer Counter-Strike, Battlefield en Call of Duty passeren de revue.

Youtuber ShadowZack heeft er sinds zijn aanschaffing van de first-person shooter Far Cry 3 een interessante hobby bij. De gamer houdt zich namelijk bezig met het hermaken van populaire shootermaps uit andere games met de map editor van Far Cry 3.

Zo zijn de maps Dust and Aztec uit Counter-Strike al klaar, kunnen we aan de slag met Battlefield 3's Noshahr Canals en Wake Island en is de man momenteel bezig aan de extreem populaire Call of Duty map Nuketown.

De maps zien er goed uit en spelen zoals we ze herinneren uit hun originele games. Natuurlijk heeft de Far Cry 3 variant van Wake Island geen vliegtuigen, maar in de plaats daarvan krijg je tijgers. Neen, niet de tank, maar het dier.

Far Cry 3 werd door onze reviewer als zeer goed bevonden. De review van het spel kan je hier nog eens nalezen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.