Eurogamer.nl

Lightning's nieuwe outfit in Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Gothic meets medieval.

In het magazine Famitsu stond deze maand een boel info over de volgende Final Fantasy voor consoles, Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Die game wordt de laatste game in de trilogie rond de dertiende grote titel in de reeks.

Over de inhoud van het artikel kunnen we je nog niets vertellen, maar onderstaande foto viel op. Het gaat om hoofdpersonage Lightning's nieuwe outfit die nog best het midden houdt tussen het pantser van een ridder en de garderobe van een vrouwelijke gothic. Typisch Japans, dus.

Alles wat we al weten over het spel kan je hier terugvinden. Zo zal het hele spel een race tegen de klok worden en mogen we met Lightning vier eilanden bezoeken.

1
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.