Eurogamer.nl

Valve introduceert 'Game Guides' voor Steam

Voor als je vast komt te zitten.

Valve heeft een nieuwe feature geďntroduceerd voor de Community-pagina in Steam: Game Guides. Hiermee kunnen gamers gemakkelijk hun eigen guides maken en delen met andere spelers.

"Misschien ben je meester in het spelen van een bepaalde klasse in Team Fortress 2 of Call of Duty, of misschien heb je alle geheimen van Skyrim ontdekt. Hoe deel je die kennis met je vrienden? Maak een guide op Steam!", zo leest de aankondiging van Valve.

Gamers die in de Steam Community Beta zitten, mogen er al mee aan de slag. Dat leverde bijvoorbeeld deze guide op voor Portal 2. Gebruikers kunnen gemakkelijk video's en screenshots in hun guides plaatsen of andere mensen toegang geven om de guide verder aan te passen. Binnenkort zal de feature volledig in Steam worden geďntegreerd.

guide
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.