Eurogamer.nl

Earth Defense Force 2025 aangekondigd voor PS3 en Xbox 360

Pew pew pew!

Earth Defense Force 2025 komt in 2013 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft uitgever D3Publisher bekend gemaakt.

De game is in ontwikkeling bij Sandlot, die eerder Earth Defense Force 2017 (en de titels ervoor) heeft gemaakt. Earth Defense Force: Insect Armageddon kwam daarna uit, maar die werd ontwikkeld door een ander team. Nu is de franchise dus weer in handen van de originele, Japanse ontwikkelaar.

Earth Defense Force 2025 zal voor het eerst in de franchise een multiplayer modus voor vier spelers hebben. Je kan kiezen uit verschillende klassen (net als in Insect Armageddon) en er zijn nieuwe voertuigen om in rond te rijden en te vliegen.

In de Earth Defense Force serie moet je het opnemen tegen enorme insecten die de stad verwoesten. Het lage budget zorgt mede voor de B-film sfeer waar de games om bekend staan, en voor 2025 lijkt dat niet anders te zijn.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.