Eurogamer.nl

Hitman HD Trilogy komt in februari uit

Drie opgepoetste Hitman games in een mooie bundel.

Opgepoetste versies van Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en Hitman: Blood Money worden gebundeld in de Hitman HD Trilogy voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft uitgever Square Enix zojuist bevestigd.

Eerder dook de collectie al op bij Amazon.com. Daar is de game nu ook te bestellen voor 39.99 dollar. De Premium Edition bevat een artbook en gaat voor dezelfde prijs over de digitale toonbank. De HD Trilogy komt echter pas in februari uit.

De eerste Hitman game, Hitman: Codename 47, zit er niet bij. Waarschijnlijk is dat omdat die game destijds alleen op de PC is uitgekomen. Daarnaast bevat Hitman: Contracts enkele remakes van levels uit die game.

hitman
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.