Eurogamer.nl

Geen maandelijkse kosten meer voor The Secret World

MMO gaat free-to-play.

De MMORPG The Secret World stapt af van de maandelijkse kosten en hanteert vanaf nu een free-to-play model. Wanneer je de game aanschaft is de game verder gratis te spelen, maar zoals dat gaat bij F2P-games, is er wel extra content te koop.

Ontwikkelaar Funcom werkt aan optionele, nieuwe content pakketten waarvan de eerste in januari uit zal komen. Daar moet je voor betalen, tenzij je de game deze maand nog koopt. Dan krijg je die content er gratis bij.

De lidmaatschapoptie is niet helemaal verdwenen. Voor €15 in de maand krijg je een speciaal item waarmee je tijdelijk extra experience krijgt, €10 aan Bonus Punten om te spenderen in de in-game winkels, een geheim cadeau en tien procent korting op je in-game aankopen. Met de Grand Master Lifetime subscriptie krijg je dat alles ook, maar dan met twintig procent korting.

Gamers die al een abonnement hadden krijgen 1200 Bonus Punten, het speciale item en het geheime cadeau gratis.

The Secret World kwam in juni van 2012 uit. Tot nu kon je de game enkel spelen met maandelijkse kosten. De MMORPG onderscheid zich onder meer door haar 'realistische' setting. Ragnar Třrnquist, de man achter de Dreamfall franchise, werkt ook aan de game mee.

The Secret World cinematische trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.