Eurogamer.nl

Toki Tori 2 uitgesteld naar begin 2013

De game is simpelweg nog niet goed genoeg.

Toki Tori 2 voor de Wii U, PC en Mac zal de releasedatum van 20 december niet halen. Dat heeft ontwikkelaar Two Tribes bekend gemaakt. De game is uitgesteld naar het begin van 2013.

Volgens de ontwikkelaar zijn de concepten, de spelwereld en de interactieve verhaallijn allemaal af, maar de samensmelting van die elementen leverde nog niet het gewenste resultaat. "Er zijn nog zoveel dingen die beter kunnen... nee, móeten dan ze nu zijn. De game uitbrengen in zijn huidige vorm, dat kunnen we gewoon niet maken," zo is op de site te lezen.

Toki Tori en diens sequel zijn games van Nederlandse makelij. Two Tribes is een kleine ontwikkelstudio met een hoofdkantoor in Amersfoort. De eerste Toki Tori, een puzzel-platformer met een kuikentje in de hoofdrol, kwam in 2001 uit op de GameBoy Color. Sindsdien is de game naar tal van andere platforms geport.

"Toki Tori 2 is een persoonlijk project voor ons," aldus het bericht. "Het is de eerste keer dat we niet vast zitten aan een uitgever. We stoppen er veel liefde in. We willen iedereen bedanken voor de steun het afgelopen jaar, en hopelijk blijven jullie nog bij ons tot de release!"

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.