Eurogamer.nl

Kies de tweede cover van Bioshock Infinite

Want de eerste stelde niet veel voor.

Vorige week lieten we jullie al kennismaken met de box art van Bioshock Infinite. Blijkbaar toonden we jullie daar maar de helft van, want ontwikkelaar Irrational kondigde vandaag aan dat het spel twee covers zal krijgen. Het is aan de gamers zelf om te bepalen hoe die tweede cover er zal uitzien.

Wie Bioshock Infinite koopt, zal dus zelf kunnen kiezen of hij de standaard art verkiest of dat hij liever het plaatje omdraait om de alternatieve cover te nemen. Ken Levine stelde gisteren zes mogelijke covers voor op de site van Irrational. Iedereen mag op zijn favoriet stemmen. Cover vier staat momenteel aan de leiding met cover zes op de tweede plek.

Daarnaast meldde Levine dat de studio nog een hele boel andere covers ter onze beschikking zal stellen die het internet dan zelf kan afprinten om als box art te gebruiken. Stemmen kan via deze link. De poll loopt op 19 december af.

Bioshock Infinite komt op 26 maart uit voor PS3, Xbox 36 en PC nadat het enkele dagen geleden een maand werd uitgesteld.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.