Eurogamer.nl

Bioshock Infinite nog maar eens uitgesteld

Om "op te poetsen en bugs te verwijderen".

Bioshock Infinite ontwikkelaar Irrational Games heeft de release date van de derde Bioshock nog maar eens op een later punt op de kalender gezet. De game zal een maand later uitkomen dan aangekondigd, op 26 maart volgend jaar.

Er moeten volgens creative director Ken Levine nog veel bugs uit het spel worden gehaald en daar bovenop wordt het spel ook nog eens ferm opgepoetst. Veel ontwikkelaars lossen dit soort zaken pas op nadat het spel in de winkelrekken ligt, maar Irrational wenst blijkbaar een perfect product af te leveren.

Dit is niet de eerste keer dat het spel werd uitgesteld (het stond eerder in de planning voor eind dit jaar, maar werd dan naar eind februari verschoven) en enkele personen met hoge functies in het team verlieten eerder dit jaar ook al de studio. Ook de (onaangekondigde) multiplayer van het spel werd een tijdje geleden geschrapt. Een echte reden voor de vele problemen rond de ontwikkeling van Bioshock Infinite werd nooit gegeven.

Toch zal de studio over enkele dagen een uitgebreidere gameplaytrailer tonen op de VGA's en toonden ze ons eerder deze week al de boxart van het spel. Ook werden er vandaag enkele nieuwe screenshots getoond.

Maar goed, wie nog steeds zin heeft in Bioshock Infinite kan dus op 26 maart naar de gameboer stappen om het spel voor Xbox 360, PS3 en/of PC op te halen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.