Eurogamer.nl

Need for Speed: Most Wanted Ultimate Speed Pack aangekondigd

Meer uitdagingen, meer wagens, meer Most Wanted.

Need for Speed: Most Wanted krijgt een uitbreiding onder de naam Ultimate Speed Pack. Deze kost 800 Microsoft Points of het equivalent daarvan op de andere platformen, en komt 18 december uit. Dat heeft uitgever Electronic Arts bekend gemaakt.

Voor dat geld krijg je vijf nieuwe wagens terug, die garant staan voor 25 nieuwe evenementen en 70 nieuwe multiplayer 'milestones.'

Met de Ultimate Speed Pack kun je racen in de Pagani Zonda R, de McLaren F1 LM, de Lamborghini Aventador J en de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Ook is er een nieuwe Most Wanted rivaal uit te schakelen. Onderstaande screenshots geven een beeld van hoe dat er uit gaat zien.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.