Eurogamer.nl

Resident Evil 6 DLC is tijdelijk exclusief voor Xbox 360

Ontdek nu de details rond de drie nieuwe modi.

Gisteren wisten we je nog te vertellen dat de PS3 exclusieve DLC krijgt voor Far Cry 3, vandaag is de Xbox 360 aan de beurt. Resident Evil 6 zal zijn DLC namelijk eerder uitbrengen op Microsoft's console.

De eerste DLC van Capcom's horrorshooter zal op 19 december op de Xbox 360 belanden en voegt drie nieuwe multiplayermodi toe aan het spel: Predator, Survivors en Onslaught. Dit trio aan modi vormen een gevarieerd pakket waar spelers zowel samen als tegen elkaar kunnen spelen.

In Predator kunnen zes spelers samenspelen. Eén van hen neemt de rol op van de beresterke B.O.W. Ustank die het tegen de andere spelers opneemt. De partij die het gevecht tussen mens en superzombie overleeft, wint de wedstrijd.

Ook in Survivors kunnen zes gamers samenspelen. Zij moeten zo lang mogelijk zien te overleven tegen een eindeloze stroom zombies. Wie sterft, keert terug naar het slagveld als speciale ondode om het leven van de resterende spelers zuur te maken. De laatste menselijke speler die overblijft, wint.

Onslaught biedt slechts plaats aan twee spelers. Zij moeten het ieder apart zo lang mogelijk tegen een hoop zombies proberen op te nemen. Als een speler via combo's zombies neerlegt, stuurt hij deze door naar het slagveld van de andere speler. Ook hier wint de last man standing.

Naast de DLC geeft Capcom ook een patch vrij (deze keer voor Xbox 360 en PS3, maar niet voor PC) die Ada Wong van een co-op partner voorziet, een 'No Hope Left' moeilijkheidsgraad toevoegt en je de mogelijkheid zal geven om de in-game camera aan te passen.

Zowel de DLC als de patch worden verwacht op 18 december. Xbox 360 gebruikers kunnen de drie modi apart kopen voor 320 MSP per stuk of schaffen het hele pakket aan voor 720 MSP. Een release date voor de DLC op PC en PS3 is er nog niet.

Resident Evil 6 - TGS trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.