Eurogamer.nl

Portal is nu ook speelbaar op een rekenmachine

En er zijn zelfs Companion Cubes.

Valve's puzzelspel Portal kent sinds vandaag nog maar eens een nieuwe reďncarnatie. Al wie een zakrekenmachine heeft, kan er mits een simpele download Portal op spelen.

Grafisch ziet het spel er net iets primitiever uit dan zijn broertjes op PC en consoles en het hele spel moet ook slechts in twee dimensies worden gespeeld. Maar Glados, Companion Cubes, leuke puzzels en natuurlijk de Portal gun zitten allemaal in het spel.

Dit is natuurlijk geen officiële Valvegame, maar een fanproject door Omnimaga-gebruiker Builderboy. Je kan het geinige spelletje in de video onderaan deze pagina in werking zien. Ben je overtuigd (iedereen die wiskunde heeft zou eigenlijk moeten overtuigd zijn), dan kan je de titel hier downloaden.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.