Eurogamer.nl

PS3 krijgt exclusieve Far Cry 3 DLC

High Tides uitbreiding alleen beschikbaar voor Playstation 3.

Far Cry 3 is nog maar net uit voor PS3, Xbox 360 en PC en Ubisoft heeft er al DLC voor aangekondigd. Exclusieve DLC voor de PS3-editie van het spel, weliswaar.

De download zal High Tides heten en zal het sluitstuk zijn van het co-opluik van Ubisoft's jongste FPS. Het zal bestaan uit twee hoofdstukken getiteld Jailbreak en Redemption die volgens multiplayerontwikkelaar Massive Entertainment "The best of the best" zullen zijn.

De DLC zal starten waar de originele zes co-op hoofdstukken stoppen en zal het verhaal van de vier personages die de hoofdrol in deze multiplayermode spelen afronden. Een prijs of datum kon echter nog niet worden genoemd.

Onze review van Far Cry 3 mag je zeer snel op je online bord verwachten.

Far Cry 3 - Extended launchtrailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.