Eurogamer.nl

PlayStation All-Stars DLC bevat Heavenly Sword + WipEout level

Samen met twee nieuwe personages.

katt

PlayStation All-Stars Battle Royale krijgt aan het begin van 2013 haar eerste downloadable content. Deze bevat een level dat Heavenly Sword met de racefranchise WipEout combineert. Dat werd vandaag bekend tijdens een evenement van Sony. IGN heeft er de eerste beelden van.

De DLC introduceert ook twee nieuwe personages: Kat uit de Vita-game Gravity Rush en Emmett Graves uit Starhawk. Kat is erg behendig en heeft krachten waarmee ze de zwaartekracht tart. Graves gebruikt het Build 'n Battle systeem uit Starhawk, waarbij zijn wapens en aanvallen letterlijk uit de lucht komen vallen.

Wanneer de DLC verschijnt is deze de eerste twee weken gratis te downloaden. Daarna zal er een prijskaartje aanhangen.

PlayStation All-Stars Battle Royale is een partygame met PlayStation personages in de hoofdrol voor de PlayStation 3 en de Vita. De review van Eurogamer Benelux volgt spoedig.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.