Eurogamer.nl

Darksiders II: The Demon Lord Belial vanaf vandaag verkrijgbaar

Derde downloadable content pakket voor PC, PS3 en 360.

Darksiders II heeft er een derde downloadable content pakket bij onder de naam The Demon Lord Belial. Dat heeft Vigil Games bekend gemaakt. De DLC komt vandaag al uit.

The Demon Lord Belial DLC kost 800 Microsoft Points op de Xbox 360, en $9.99 op de PC en PlayStation 3. De Europeese PlayStation 3 versie verschijnt morgen. Het pakket is gratis voor de mensen die een Season Pass bezitten. In de toekomst wordt de DLC ook beschikbaar gesteld voor de Wii U.

Death keert terug naar de aarde omdat het gerucht gaat dar er weer leven is ontdekt, ondanks dat de mensheid al jaren is uitgestorven. Hier zal hij het opnemen tegen nieuwe tegenstanders. Veel meer is er niet over bekend, behalve dan de onderstaande screenshot.

darks
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.