Eurogamer.nl

Mutant Mudds begin volgend jaar naar Wii U

En vanaf deze week ook verkrijgbaar op iOS.

Mutant Mudds komt naar de Wii U en verschijnt daarop het eerste kwartaal van 2013. Dat heeft designer van de game, Jools Watsham, laten weten via Twitter. De Wii U versie zal 'meer unieke content' krijgen.

In Mutant Mudds speel je Max die met een uit de kluiten gewassen tuinslang een ruimte-invasie tegen moet houden. Het is een platformgame die voor het eerst uitkwam op de Nintendo 3DS. Omdat je telkens tussen de voor- en achtergrond schakelt ontstaat een interessant diepte-effect. Onlangs kreeg de game een gratis uitbreiding met twintig nieuwe levels. De game is ook te vinden op Steam.

Vanaf donderdag is Mutant Mudds ook verkrijgbaar voor iOS. Voor $0.99 krijg je alle zestig levels, om te spelen op je iPhone, iPad op iPod Touch.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.