Eurogamer.nl

Marble Hornets team werkt mee aan Slender: The Arrival

Want de eerste game was nog niet eng genoeg...

Ontwikkelaar Blue Isle Studios heeft de handen ineengeslagen met het team dat verantwoordelijk is voor de creepy YouTube 'documentaire' Marble Hornets. Joseph DeLage, Troy Wagner en Tim Sutton schrijven het script voor Slender: The Arrival.

De samenwerking is blijkbaar iets dat door de fans van de Slenderman legende vaak is aangevraagd. Voor hen kan het maar niet eng genoeg zijn.

Het verhaal van Slenderman kwam op YouTube goed tot zijn recht, toen Delage, Wagner en Sutton 'waargebeurde' beelden op hun kanaal zetten (zie onder). Hierin was te zien hoe de documentairemakers achterna gezeten werden door Slenderman. Het fenomeen, dat voor het eerste vorm kreeg op het forum van Something Awful, bereikte ineens een veel groter publiek.

Het gamende publiek kwam vervolgens in aanraking met Slenderman door Slender: The Eight Pages, de gratis voorloper van The Arrival. De sequel wordt echter veel groter en zal daarom ook niet gratis zijn.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.