Eurogamer.nl

De box art van Bioshock Infinite

DeWitt in een stoere pose.

2K heeft de box art van Bioshock Infinite de wereld ingestuurd. Op de cover van het spel zal hoofdpersonage Booker DeWitt te zien zijn met een vuurwapen in de hand. Op de achtergrond zien we een brandende Amerikaanse vlag en een zeppelin. Maar kijk vooral zelf onderaan de pagina.

De derde Bioshock zal zich op de vliegende stad Columbia afspelen waar Booker DeWitt een vrouw met bovennatuurlijk krachten moet redden genaamd Elizabeth. De setting verhuist van onderwaterstad Rapture naar een groep zwevende stadsdelen die hoog boven de rest van de wereld hangen. Ook zal het hoofdpersonage voor het eerst in de reeks praten en zijn eigen achtergrondverhaal krijgen (alhoewel dat laatste ook al een beetje in de eerste Bioshock aanwezig was).

Bioshock Infinite komt uit voor PS3, Xbox 360 en PC op 26 februari. Die eerste krijgt bovenop dit spel ook nog eens de originele Bioshock.

1
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.