Eurogamer.nl

Syberia III officieel aangekondigd

Point-and-click sequel in de planning voor 2014-2015.

Ontwikkelaar Microďds werkt aan een derde deel in de Syberia franchise. Dat maakte het bedrijf bekend op haar Facebook pagina. Anuman Interactive is de aangewezen publisher voor Syberia III. Benoit Sokal, verantwoordelijk voor het script van de eerste twee games, werkt wederom mee.

Syberia II verscheen in 2004, een point-and-click adventure voor Windows 98 die ook op de consoles uitkwam. De game was volledig 3D en werd uiteindelijk een cultklassieker. Destijds eindigde de game met een open einde dat ruimte overliet voor een derde deel.

Fans van de franchise dienen nog wel een tijdje te wachten: de game wordt pas in 2014-2015 verwacht als multiplatform release.

syb

Syberia II

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.