Eurogamer.nl

Klassieke Mario levels als DLC voor New Super Mario Bros. 2

Meer 'Wah' voor je geld.

Enkele klassieke Mario levels keren terug als downloadable content voor New Super Mario Bros. 2. Dat heeft Nintendo bekend gemaakt in een nieuwe video van Nintendo Direct.

De 'Golden Classic Course Pack,' zoals het pakket heet, bevat zes nieuwe 'oude' levels. Het zijn remakes van de levels die menig gamer al honderd keer heeft doorlopen. De levels zijn Round 1 van Mario Bros., 1-1, 1-2 en 1-4 van Super Mario Bros. en 1-1 en 1-5 van Super Mario Bros. 3. Hoe de levels zijn omgezet naar de Nintendo 3DS zie je in onderstaande video, compleet met de bekende 'Wah Wah' soundtrack.

Voor nu is de dlc alleen aangekondigd voor de Japanse markt, waar het pakket gratis is tot 31 januari 2013. Daarna kost het je zo'n 2 euro. Het is nog niet duidelijk of Nintendo de dlc ook naar Europa brengt.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.