Eurogamer.nl

Dishonored: Dunwall City Trials komt 11 december uit

Bethseda: "We hebben er een franchise bij."

De Dishonored: Dunwall City Trials downloadable content komt 11 december uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft Bethesda bevestigd. De DLC kost €4.99 of 400 Microsoft Points.

Het pakket bevat tien speciale 'challenge maps' die je uitdagen om je combat, stealth en mobiliteit, de drie aspecten die aan de kern van Dishonored staan, meester te maken. Zo neem je het op tegen hordes aan tegenstanders als Tallboys en Weepers, en moet je zoveel mogelijk doelwitten doden in een non-stop reeks moorden van bovenaf. Je score wordt bijgehouden op online leaderboards en er zijn nieuwe achievements en trophies te verdienen.

Pete Hines van Bethesda liet aan Destructoid weten dat Dishonored de start blijkt te zijn van een nieuwe franchise. "Ik kan je vertellen dat de game ver boven verwachting verkoopt, wat extra cool is omdat het om een nieuwe IP gaat," vertelde hij. "Afgelopen weekend was Dishonored de best verkochte titel tijdens de Steam Sale. We zijn erg blij dat de fans ons, en ontwikkelaar Arkane, zo goed steunen. We hebben er duidelijk een franchise bij." Een sequel is echter nog niet aangekondigd. In 2013 staan er nog wel twee downloadable content pakketten gepland, waarvan er eentje draait om het personage Daud.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.