Eurogamer.nl

Painful Memories DLC voor Max Payne 3 verschijnt volgende week

Met nieuwe multiplayer maps en extra wapens.

Rockstar brengt volgende week nieuwe downloadable content uit voor Max Payne 3. Het pakket heet 'Painful Memories' en bestaat uit nieuwe multiplayer maps, die gebaseerd zijn op het verleden van de immer norse hoofdrolspeler.

Een van de maps heet Roscoe Street Subway en dit is een level dat gebaseerd is op de metro omgevingen uit de eerste Max Payne-game. De andere drie maps heten Marty's Bar, Shoot First en Canal De Panamá.

Er zijn ook twee nieuwe assault rifles toegevoegd en een item met de naam Hangover Burst. Deze zorgt ervoor dat tegenstanders respawnen met minder stamina en health, en dat ze minder vaak raak schieten. Want ze hebben een kater, snap je?

Het pakket kost $9.99 op de PC en PlayStation 3 en 800 MS Points op de Xbox 360. Als je over de Season Pass beschikt is deze content gratis.

max
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.