Eurogamer.nl

Dragon's Dogma krijgt Time Attack en Hard Mode DLC

Maar geen PC versie.

Dragon's Dogma krijgt downloadable content in de vorm van een Time Attack modus en een extra hoge moeilijkheidsgraad. Dat heeft Capcom laten weten op de Japanse website. Daar zijn ook beelden te zien van de nieuwe outfits en wapens die je vrijspeelt als je de nieuwe modi uitspeelt.

De dlc komt 4 december uit voor de Japanse PlayStation 3 en Xbox 360 versies. Een westerse release is nog niet aangekondigd.

Eerder leek het er even op dat de game naar de PC zou komen. De Britse afdeling van Capcom tweette dat per ongeluk, wat later een foutje bleek te zijn. Er zijn dus nog steeds geen plannen om Dragon's Dogma naar de PC te brengen.

Dragon's Dogma trailer toont gameplay

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.