Eurogamer.nl

Xbox Live krijgt karaoke-kanaal voor de kerst

Betaal per uur om mee te zingen.

Xbox Live krijgt er rond de kerst een karaoke-kanaal bij. Microsoft werkt samen met het Amerikaanse KARAOKE Channel om meer dan 8000 meezingers naar de Xbox 360 te brengen.

Het kanaal is een streaming service, waar je de liedjes niet zelf koopt maar ze kan streamen in sets van twee, zes of 24 uur. Dat kost je Microsoft Points, maar er worden daarnaast ook gratis nummers aangeboden. Terwijl je de lyrics ziet verschijnen spelen je Xbox Live Avatars op de achtergrond mee als virtuele band. Met SmartGlass kun je nummers alvast klaarzetten of aan je favorieten toevoegen, om zo je eigen playlists op te bouwen en af te spelen. Je hebt een XBox 360 headset of USB microfoon nodig om de game te spelen.

De service zelf is waarschijnlijk gratis maar er is wel een kans dat je een Xbox Live abonnement nodig hebt. De eerste screenshots en alle details zijn te vinden op PlayXBLA.

karaoke
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.