Eurogamer.nl

Win XCOM: Enemy Unknown T-shirts!

Rep je naar Facebook!

Over een maand moet de wereld volgens sommigen vergaan. Hoe dat gaat gebeuren, daar hebben we het raden naar. Maar in het geval dat we op 21 december 2012 onze ondergang tegemoet gaan door een buitenaardse invasie, dan kan je alvast je overlevingskansen verhogen door de verslavende turn-based strategy game XCOM: Enemy Unknown te spelen als voorbereiding en je tactisch inzicht te perfectioneren.

Maar hoe ga je mede-XCOM'ers herkennen in tijden van nood om samen groepen te vormen? Een geheime handdruk? Niet echt een optie terwijl de lasers je om de oren vliegen. Gelukkig heeft Eurogamer Benelux in samenwerking met 2K een oplossing bedacht. We geven namelijk 3 T-shirts van XCOM: Enemy Territory weg. Ideaal om elkaar te herkennen in een panikerende massa volk. Don't worry, you got this.

Het enige wat je moet doen om een T-shirt te winnen, is fan worden van onze Facebook-pagina en de status over deze wedstrijd liken. Vermeld ook even je gewenste maat in de comments! We hebben 1xM, 1xL en 1xXL te geef!

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.