Eurogamer.nl

Mr. Torgue's Campaign of Carnage is volgende Borderlands 2 DLC

"Are you a badass enough badass?"

Mr. Torgue's Campaign of Carnage is de naam van de volgende downloadable content uitbreiding voor Borderlands 2. Dat heeft Gearbox Software bekend gemaakt via de Twitter account van het fictieve personage.

Er is nog niet bekend wat je in de uitbreiding precies gaat doen. Torgue is een van de wapenmakers in Borderlands. Zijn wapens hebben altijd explosieve kogels en zijn alleen voor echte 'badasses.' "Are you badass enough badass to survive 'Mister Torgue's Campaign of Carnage? I'm legit curious cause I dunno you that well," tweette het personage, gevolgd door "here's a picture of me throwin up the horns like a badass."

De nieuwe DLC zal 800 MS Points/$9.99 kosten. Een releasedatum en gameplaydetails worden binnenkort verwacht.

border
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.