Eurogamer.nl

Tom Hardy speelt Sam Fisher in Splinter Cell film

Beter bekend als Bane uit The Dark Knight Rises.

Tom Hardy speelt de rol van Sam Fisher in de Splinter Cell film. Dat schrijft Variety. Tom Hardy speelde eerder de slechterik Bane in The Dark Knight Rises, en speelt de hoofdrol in Mad Max: Fury Road, die volgend jaar uitkomt.

"Tom Hardy is een van de grootste talenten in de industrie. Hij heeft een fenomenaal vermogen om complexe en gevarieerde rollen te spelen met brede acteervaardigheden," aldus Jean-Julien Baronnet, CEO van Ubisoft Motion Pictures.

Ubisoft zoekt nog naar een partner om de film uit te brengen en spreekt daarbij in het bijzonder met Warner Bros en Paramount. Het script wordt geschreven door Eric Warren Singer, die ook The International heeft geschreven.

Splinter Cell is de tweede gamereeks van Ubisoft die een verfilming krijgt: eerst is Assassin's Creed nog aan de beurt.

bane

Bane als Sam Fisher. Jup.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.