Eurogamer.nl

Crytek vraagt je handtekening voor TimeSplitters

Wat dacht je van een HD Collection?

Crytek ziet een TimeSplitters HD Collection wel zitten, maar dan moet uit de gamingcommunity blijken dat er vraag naar is. Dat vertelde Crytek-baas Cevat Yerli in een interview met GameInformer op de vraag of er ooit een nieuwe TimeSplitters komt.

"Ik zou het zo graag willen, als een HD Collectie bijvoorbeeld, maar tot nu toe heeft een zakelijke kans zich nog niet voorgedaan," aldus Yerli. Hij wijst op een online petitie, die nog lang niet genoeg stemmen heeft. "De petitie ziet er niet zo overtuigend uit. Maar als deze 300,000 stemmen behaald - het zijn er nu zo'n drieduizend - dan durf ik daarmee wel naar de hoge bazen te gaan en te zeggen 'kijk, dit is hoe het is, laten we het nu maken."

Een goede verkoop van een TimeSplitters HD Collection, zou wellicht de ontwikkeling van een vierde TimeSplitters veroorloven. Nu het citaat het internet heeft gevonden staat de stemmenteller op moment van schrijven op 31,000.

De eerste drie TimeSplitters delen zijn gemaakt door Free Radical Design, die later Crytek UK werden. Het bestaan van TimeSplitters 4 was altijd een beetje wazig, tot Crytek UK de game officieel 'niet in ontwikkeling' verklaarde. Er zou te weinig grip zijn op de mogelijke verkoopaantallen en geen idee van de grootte van de fanbase.

De petitie voor de TimeSplitters HD Collection is hier te vinden.

time
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.