Eurogamer.nl

BioWare geeft Mass Effect Trilogy gratis aan handjevol Black Ops 2 spelers

Zal Activision leuk vinden...

BioWare geeft de Mass Effect Trilogy weg aan de eerste vijftig mensen die bewijs leveren dat ze Mass Effect 2 hebben gevonden in hun exemplaar van Call of Duty: Black Ops 2.

"Het gerucht gaat dat zo'n duizend klanten die Black Ops 2 voor de PC kochten, per ongeluk Mass Effect 2 kregen. Je dacht misschien dat het een foutje was, maar wij zien het liever als een teken van het universum, waar je naar dient te luisteren," aldus BioWare op diens blog.

Gisteren kwam Black Ops 2 uit, en al snel na de launch bleek dat in sommige gevallen de tweede disc ontbrak. Tijdens de installatie werden deze gamers gevraagd om de tweede disc in te voeren, die vervolgens Mass Effect 2 bleek te zijn. Hoe dat precies gebeurd is, is nog niet duidelijk.

BioWare plukt er nu echter de vruchten van en dat zal Activision niet leuk vinden. Mass Effect is immers een game van de grote concurrent Electronic Arts. Activision heeft nog geen commentaar op het voorval gegeven.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.