Eurogamer.nl

Vergil's Downfall is DLC voor DmC: Devil May Cry

Dante's tweelingbroer is speelbaar personage.

Dante's tweelingbroer Vergil is een speelbaar personage in de door Capcom aangekondigde downloadable content uitbreiding Vergil's Downfall. Het pakket kost 720 MS Points/€8.99 en bevat uren aan nieuwe gameplay, vier moeilijkheidsgraden, een nieuwe verhaallijn en nieuwe tegenstanders, locaties, wapens en combo's.

In de vorige Devil May Cry delen was Vergil voornamelijk de antagonist. In de Special Edition van Devil May Cry 3 was hij een vrij te spelen personage. In de nieuwe Devil May Cry vecht hij samen met Dante tegen de demonen als leider van 'The Order.' Ze nemen het op tegen Mundus, de leider van het demonenleger en tevens de vader van Dante en Vergil.

Ondanks dat de Devil May Cry reboot pas in januari 2012 uitkomt, heeft Capcom bevestigd dat Vergil's Downfall niet al op de disc staat. Eerdere Capcom titels Street Fighter x Tekken en Resident Evil 6 hadden dat wel, waardoor menig gamer zich afvroeg waarom ze eigenlijk extra moesten betalen om te content vrij te spelen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.