Eurogamer.nl

Ty the Tasmanian Tyger keert terug in Boomerang Blast

Gratis verkrijgbaar in de App Store.

Krome Studios heeft Ty the Tasmanian Tyger: Boomerang Blast uitgebracht. Zoals verwacht is het een game voor iOS geworden, die overigens gratis te downloaden is in de App Store.

Zoals veel van dit soort gratis titels draait de game om het halen van highscores. Dit doe je door met je boemerang de tegenstanders te raken, shooting gallery-stijl. Je kan boemerangs vrijspelen met speciale krachten om meer schade te doen en meer punten te scoren. Er zijn ook achievements vrij te spelen.

Boomerang Blast is gebaseerd op de Ty the Tasmanian Tyger franchise, een platform trilogie voor de PlayStation 2. Het derde deel verscheen in 2005, waarna de franchise in de vergetelheid raakte. Krome maakte later nog Blade Kitten voor Xbox Live Arcade, maar ook dat werd geen succes. Wellicht doet Boomerang Blast het beter?

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.