Eurogamer.nl

Halo 4 spelen levert je Microsoft Points op

Tot 600 MSP te verdienen door te gamen.

Microsoft's Xbox Live Rewards programma biedt sinds kort nieuwe mogelijkheden voor spelers van Halo 4. Al wie tijdens november een bepaald aantal uren met de multiplayer van het spel doorbrengt, ontvangt Microsoft Points.

Met de Combat Tour Offer wordt je letterlijk betaald om online te spelen op Halo 4. Wie op zijn minst 35 uur gamet, ontvangt 100 punten, voor 70 uur speltijd geeft Microsoft je 300 punten en voor de echte addicts die op zijn minst 140 uur spelen tijdens november staan er 600 punten te wachten. Dat lijkt ons al een betere deal dan de kortingen die vorige maand werden beloofd.

Meer over Halo 4

Toch zal het niet makkelijk zijn om die 600 punten in de wacht te slepen. Wie 140 uur op de online slagvelden van Halo 4 wil doorbrengen zal vanaf nu elke dag op zijn minst 6 uur moeten spelen. Een kwart van je dag besteden aan eenzelfde spel, lijkt ons na een tijdje ook niet echt leuk meer en we vragen ons ook af wie er in godsnaam zo veel vrije tijd heeft.

Er is ook nog een kleine terugstorting van je gespendeerde punten als je Halo-gerelateerde zaken koopt op de Marketplace. Wie voor 1500 punten of 3000 punten spullen koopt, krijgt respectievelijk 100 en 200 MSP terug op zijn bankrekening. Handig voor wie al van plan was om de Halo DLC te kopen, maar anders lijkt deze deal niet zo aantrekkelijk.

Onze review van Halo 4 kan je hier nog eens nalezen.

Halo 4 - Launchtrailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.