Eurogamer.nl

Bekijk enkele vreemde creaturen met deze Halo 4 Concept Art

Gekke Cortana en monsters.

Heel Xbox Live is momenteel in de ban van Halo 4, de nieuwste in Microsoft's exclusieve shooterreeks. Wie even genoeg heeft van Spartans, Covenant en Forerunners kan misschien afwisseling vinden in het bekijken van de concept art van de game.

De afbeeldingen die allemaal zijn gebundeld in het officiële artbook van Halo 4. Wij kregen al enkele afbeeldingen te pakken en bundelden ze in onderstaande galerij. We zien onder meer vroege schetsen van vijanden en omgevingen, maar het is vooral de schets van Cortana die opvalt. Deze werd zo te zien erg veranderd in het uiteindelijke spel.

Meer over Halo 4

Onze review van Halo 4 kan je hier nalezen als je dat nog niet deed.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.