Eurogamer.nl

Mass Effect 3 op Wii U is 'Special Edition'

Met Genesis comic en downloadable content.

Mass Effect 3 voor de Wii U heeft de subtitel 'Special Edition' gekregen en bevat enkele extra's ten opzichte van Mass Effect 3 voor de andere platformen. De content is uit de doeken gedaan op de blog van BioWare.

Zo bevat deze editie een uitgebreide versie van de interactieve Genesis-comic. Hiermee kunnen spelers de belangrijkste keuzes uit Mass Effect 1 en 2 naspelen in de vorm van een stripboek. Zo kun je gemakkelijker de verschillende uitkomsten van je keuzes zien in het derde deel. De comic was ook onderdeel van Mass Effect 2 voor de PlayStation 3, maar omvatte toen slechts de keuzes uit de eerste game.

De Mass Effect 3: Special Edition bevat tevens de singleplayer downloadable content From Ashes en de Extended Cut, plus de Rebellion, Resurgence en Earth multiplayer packs. Oh, en nog een extra wapen.

Op de Wii U zal je de Gamepad kunnen gebruiken om je team aan te sturen en speciale krachten te selecteren. Tevens is het mogelijk de hele game op de Gamepad te spelen, voor het geval je de televisie moet delen met anderen.

De game komt samen met de Wii U uit op 30 november.

Mass Effect 3 - Wii U trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.