Eurogamer.nl

Mew-Genics onthult zijn personages

Geen kat die het wat kan schelen?

Vorige week was er de aankondiging van het spel, en deze week begint Super Meat Boy-ontwikkelaar Team Meat aan de eerste onthullingen rond hun nieuwe game Mew-Genics. Elke katerdag, euh, zaterdag laat de studio een nieuw personage van hun game los op de rest van de wereld.

De twee kattenliefhebbers die we je al kunnen tonen zijn de 'Party Gurl' (met snor?) Mr Tinkles en de wetenschapper Dr Beanies die nogal achterdochtig naar zijn poesje kijkt. De rol van deze twee personages in de game zelf en eigenlijk ook maar iets over het spel, is nog niet bekend.

Wel staat vast dat Team Meat volgend weekend wederom een nieuw karakter zal voorstellen op hun blog. Aangezien er in totaal vijf silhouetten op een eerdere teaser afbeelding stonden die via Twitter de wereld werd ingestuurd, vermoeden we dat we de volgende drie weken nog absurde onthullingen mogen verwachten.

1
2
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.