Eurogamer.nl

De auto's van Forza Horizon's eerste DLC

Zes nieuwe wagens voor slechts 400 MSP.

De details over Forza Horizon's eerste DLC zijn bekend. Wie zich het Bondurant Car Pack aanschaft zal in zes nieuwe snelle wagens door Colorado kunnen scheuren. Het pakket zal vanaf 6 november beschikbaar zijn.

Voor slechts 400 Microsoft Points koop je deze kleine maandelijks bijdrage tot het spel waarvan er waarschijnlijk nog vele zullen volgen. Het Bondurant Car Pack bevat: een Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante, een Shelby 1000, een BMW M3 GTS, een 1965 Shelby Cobra 427 S/C, een Nissan 240SX SE en tenslotte een Jeep Wrangler Rubicon. Voor elk type racer wat wils, lijkt het.

Forza Horizon werd door ons al goed bevonden en zo'n maandelijkse uitbreiding kan het spel alleen maar frisser maken. Vertrouw je ons niet? Lees dan gerust de review van het spel nog een keertje na.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.