Eurogamer.nl

Bethesda plaagt met afbeelding van Skyrim DLC

Trekken we eindelijk weg uit Skyrim?

Onderstaande afbeelding werd op de Twitter van Bethesda gepost. Het gaat waarschijnlijk om nieuwe DLC voor hun kaskraker The Elder Scrolls V: Skyrim. Een bijhorende trailer zal volgens het bericht op vijf november verschijnen.

Afgaande op eerdere ontdekkingen in de code van het spel zal de DLC door het leven gaan als Dragonborn. De uitbreiding zal zich op het eiland Solstheim afspelen dat ten noorden van Skyrim's buurprovincie Morrowind is gelegen. De DLC zou dragon mounts met zich meebrengen en tevens zouden er nieuwe soorten pantsers te verkrijgen zijn. De broncode sprak over Bonemold, Chitin, Nordic en Stalhrim als nieuwe materialen. Ook zou je vanop je paard spreuken kunnen loslaten op je tegenstanders. Tenslotte werden er ook een aantal locaties ontdekt: Raven Rock, Miraak Temple, Castle Karstaag en Telvanni Tower. Het blijven natuurlijk geruchten, maar als het rechtstreeks van het schijfje komt, moet er vermoedelijk toch een kern van waarheid inzitten.

Er is nog geen nieuws over het verschijnen van deze of één van de vorige uitbreidingen op de PS3. We vrezen of Bethesda dat probleem ooit nog zal kunnen oplossen met Skyrim.

Een grote versie van de afbeelding van de vreemde gehelmde krijger kan je hier terugvinden.

1
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.