Eurogamer.nl

De schattigste Halo 4 figurines die we ooit zagen

Maar oordeel vooral zelf.

Halo 4 ligt bijna in de winkels en bij die launch hoort traditiegetrouw ook de introductie van een massa Halo prullaria. De figuurtjes van Funko trokken echter onze aandacht.

Hun Pop! Vinyl reeks heeft namelijk vier super schattige Halo 4 beeldjes geďntroduceerd. Vooral ieders favoriete AI Cortana willen we zo beginnen knuffelen. Naast de blauwe computerprojectie zal je ook de Chief zelf en een rode en blauwe Spartan soldaat kunnen aanschaffen vanaf 8 november. Op hun site vind je figuurtjes uit tal van andere bekende reeksen zoals The Walking Dead of Angry Birds.

Wij blijven ondertussen druk bezig met het spel in kwestie. Binnen enkele dagen weten we jullie te vertellen of 343's nieuwe game een waardige opvolger is voor al het werk dat Bungie het afgelopen decennium leverde.

Meer over Halo 4

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.